Robežsargi angārā un vilciena vagonā atklāj vairākas zagtas luksusa klases automašīnas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

Februārī robežsargi, vecot savu pamatfunkciju izpildi, divos gadījumos konstatēja 10 zagtas luksusa klases automašīnas, TVNET informēja Valsts robežsardzes pārstāve Kristīne Pētersone.

Šā gada 4.februārī kādam uzņēmumam piederošā angārā Daugavpilī tika konstatēti četri luksusa klases auto - BMW X5, Audi A7, Land Rover un Lexus LX570.

Visas automašīnas izrādījās starptautiskajā meklēšanā.

BMW, Audi un Land Rover 2014.gada augustā – septembrī ir zagtas Vācijā, savukārt Lexus auto zādzība notikusi Latvijā, par ko 2014.gada jūlijā Valsts policijas Jūrmalas iecirknis ir sācis kriminālprocesu.

Savukārt 8.februārī robežsargi, veicot imigrācijas kontroli un pārbaudot iespējamos nelegālo imigrantu pārvietošanās maršrutus,

Rēzeknes stacijā kādā kravas vilciena vagonā atklāja sešas automašīnas

– Mercedes Benz C220, BMW X5, divas Toyota Land Cruiser un divas Toyota Corolla Verso, kurām pavaddokumentos tika konstatētas nesakritības – atšķiras automašīnu modeļi, krāsa un izlaiduma gadi.

Veicot minēto automašīnu padziļināto pārbaudi, tika noskaidrots, ka visas minētās automašīnas atrodas starptautiskajā meklēšanā saistībā ar to zādzību dažādās Eiropas Savienības valstīs - Vācijā, Zviedrijā un Latvijā. Divas automašīnas Toyota Land Cruiser nozagtas Latvijā, par šo faktu 2014.gada oktobrī Valsts policijas Baložu iecirknis ir sācis kriminālprocesus.

Abos gadījumos tālākās procesuālās darbības saistībā ar zagtajiem auto veic Valsts policija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu