Rīgā atsavina 500 litru, Liepājā 420 litru nelegāla alkohola

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Rīgā kārtības sargi atsavinājuši 500 litrus nelegālā alkohola. Otrdien Rīgas Ķengaraga iecirkņa darbinieki saņēma informāciju par kādu vīrieti, kurš, iespējams, nodarbojas ar nelegālā alkohola tirdzniecību.

Pārbaudot saņemto informāciju, policijas darbinieki šorīt pie Lubānas un Saharova ielu krustojuma apturēja automašīnu «Kia Carneval», kuru vadīja 1968. gadā dzimis vīrietis. Policisti automašīnā atrada un atsavināja 500 litrus nelegālā alkohola.

Aizturētais vīrietis jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā par līdzīgiem noziegumiem. Šobrīd par nelikumīgu alkoholisko dzērienu izgatavošanu, glabāšanu un pārvietošanu ir uzsākts kriminālprocess

Foto: Valsts policija

Liepājā kādās mājās atsavina 420 litru, visticamāk, nelegāla alkohola un 17 000 cigarešu

RĪGA, Mar 04, BNS - Liepājā kādās mājās februāra nogalē atsavināti 420 litri šķidruma, iespējams, nelegālā alkohola, kā arī vairāk nekā 17 000 cigarešu bez Latvijas akcīzes markām, aģentūrai BNS pavēstīja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas darbinieki 27.februārī veica apskatis kādā privātmājā un tās palīgtelpās, kā arī vieglajā automašīnā atsavināja 420 litru šķidruma ar alkoholam raksturīgo smaku un 17 119 cigarešu bez Latvijas akcīzes markām.

Saistībā ar notikušo aizturēta viena persona.

Par notikušo sākts kriminālprocess par alkoholisko dzērienu vai tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu vai realizāciju, ja to izdarījusi organizēta grupa vai tas izdarīts lielā apmērā. Pirmstiesas izmeklēšana turpinās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu