Skrienot pakaļ traktoram, policists aiztur tā vadītāju 2,5 promiļu reibumā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Vakar Ķekavas novadā Reģionālās pašvaldības policijas darbinieki aizturējuši stipri iereibušu traktoristu.

Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš informēja, ka patruļa uz šosejas pamanīja traktortehniku, kas pārvietojās bez ieslēgtiem gaismas lukturiem. Šis ceļa posms arī diennakts tumšajā laikā ir ar intensīvu satiksmi un atļautais braukšanas ātrums tajā ir 90 kilometri stundā.

Pašvaldības policijas ekipāža ieslēdza gaismas signālus, taču uz aicinājumu apstāties traktorists nereaģēja un turpināja braukšanu. Ņemot vērā, ka traktortehnika pārvietojās samērā lēni, bet apdraudējums ceļu satiksmes drošībai bija nopietns, viens no policistiem skrienot panāca traktoru un atverot vadītāja durvis, iesaistījās tā apturēšanā.

Traktora bremzes tobrīd nedarbojās, bet pats vadītājs atradās stiprā alkohola reibumā, taču policistiem izdevās apturēt spēkratu.

Pēc pārbaudes noskaidrojās, ka tās vadītājs sēdies pie stūres 2,5 promiļu reibumā un traktortehnikas vadītāja apliecības viņam nav.

Traktorists nodots Valsts policijai, kura par šo faktu ir sākusi kriminālprocesu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu