Meitene panāk zagli, kurš viņas brālim no rokām izrāvis mobilo telefonu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe / LETA

Rīgā 2.martā nepilngadīga meitene panākusi zagli, kurš viņas brālim nozadzis mobilo telefonu. Vēlāk policija ļaundari aizturējusi.

VP darbinieki saņēmuši izsaukumu uz Pulkveža Brieža ielu, kur notikusi zādzība. Ierodoties notikuma vietā, policisti noskaidrojuši, ka brālis un māsa – 1999.gadā dzimis puisis un 2000.gadā dzimusi meitene – braukuši sabiedriskajā transportā. Kad transportlīdzeklis pieturā atvēris durvis, kāds jaunietis puisim no rokām izrāvis mobilo telefonu un meties bēgt.

To redzot,

puiša māsa sākusi skriet pēc ļaundara, kurš nespējis aizbēgt, tādēļ pēc kāda laika apstājies un atdevis meitenei nozagto telefonu.

Pēc telefona atgūšanas meitene atgriezusies sabiedriskā transporta pieturā pie brāļa.

Radušos situāciju redzējusi arī kāda sieviete, kura atradusies automašīnā netālu no pieturas. Automašīnas vadītāja brālim un māsai piedāvājusi palīdzību ļaundara notveršanā, viņa izsaukusi policiju un, braucot ar automašīnu, aplūkojusi tuvējo apkārtni.

Pēc neilga laika notikuma vietā ieradusies arī policija, kas kopā ar cietušajiem jauniešiem un izpalīdzīgo automašīnas vadītāju pamanīja un notvēra zagli – 1996.gadā dzimušu jaunieti, kurš jau iepriekš tiesāts par zādzībām un narkotisko vielu lietošanu.

Garnadzis atzinis savu vainu zādzībā. Par zādzību nelielā apmērā uzsākts kriminālprocess, un aizturētajam piemērots drošības līdzekli – apcietinājums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu