Uzreiz pēc nozieguma izdarīšanas aiztur divus zagļus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts policijas (VP) darbinieki Rīgā uzreiz pēc nozieguma izdarīšanas aizturējuši divus zagļus, pavēstīja VP.

VP naktī uz 19. martu saņemts izsaukums uz Āžu ielu, kur kādas mājas iedzīvotāji ziņoja par zādzību, kas notiek mājas pagraba telpās.

Izbraucot uz notikuma vietu, konstatēts, ka mājai atspiestas loga restes, uzlaužot durvis, iekļūts pagrabā un nozagtas dažādas mantas. Netālu no notikuma vietas policisti aizturējuši divus iespējamos garnadžus, pie kuriem atrastas nozagtās mantas.

Pēc aizturēšanas abas personas nogādātas policijas iecirknī, kur aizturētie savu vainu izdarītajā atzinuši.

Aizturētie ir 1973.gadā dzimusi sieviete, kura jau agrāk tiesāta par zādzībām, un 1986.gadā dzimis vīrietis, kurš agrāk tiesāts par narkotisko vielu lietošanu, kā arī dažāda veida zādzībām, tai skaitā ar iekļūšanu.

Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta iekļūstot. Par šādu noziegumu likumā paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu