Jaunieši ar zagtu automašīnu bēg no policijas

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Valsts policijas (VP) darbinieki svētdienas vakarā Rēzeknes novada Maltā aizturējuši jauniešus, kuri ar zagtu automašīnu bēguši no policijas tik ilgi, kamēr spēkratam beigusies degviela, aģentūru BNS informēja VP pārstāve Dace Gutmane.

Policisti pamanīja braucošu automašīnu «Volkswagen Passat», kurā atradušās sešas personas. Likumsargi nolēmuši apturēt un pārbaudīt šo auto, bet tās vadītājs ignorējis policijas darbinieku likumīgās prasības un uzsācis bēgšanu.

VP darbinieki uzsākuši pakaļdzīšanos, kas noslēgusies tikai Daugavpils novada Naujenes pagastā, jo automašīnai «Volkswagen» beigusies degviela. Pie automašīnas stūres bijis 1997.gadā dzimis jaunietis, kurš nav ieguvis transportlīdzekļa vadīšanas tiesības. āpat automašīnas salonā atradušies pieci nepilngadīgi pasažieri.

Noskaidrots, ka automašīna «Volkswagen» ir nozagta šīs pašas dienas vakarā no kāda daudzstāvu mājas pagalma Rēzeknē. Savukārt vadītājs jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par līdzīgiem noziedzīgiem nodarījumiem.

Policijā uzsākts kriminālprocess par automašīnas zādzību, kā arī sastādīti administratīvo pārkāpumu protokoli par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu