Aiztur jauniešus, kas uzbruka «Baltic Taxi» šoferim un aizdedzināja auto

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas rajonā policija aizturējusi jauniešu grupa, kas uzbruka «Baltic Taxi» taksometra šoferim un aizdzina automašīnu.

Naktī uz 25.martu jaunieši, kas sākotnēji tika vesti kā taksometra pasažieri, uzbruka vadītājam, piedraudot ar nazi, un aizdzina automašīnu. Pametot automašīnu, vadītājs paguva nospiest trauksmes pogu.

SIA «Baltic Taxi» padomes priekšsēdētājs Leonīds Krongorns norāda, ka, sadarbojoties gan Valsts policijas pārstāvjiem, gan arī uzņēmuma darbiniekiem, taksometra vadītājam un dispečeriem, nozagtā automašīna tika atrasta un likumpārkāpēji aizturēti.

Lai nodrošinātu gan taksometru vadītāju, gan pasažieru drošību nepieciešamības gadījumā, visas «Baltic Taxi» automašīnas esot aprīkotas ar jaunāko un modernāko aprīkojumu, tostarp ar trauksmes pogām un monitoringa sistēmu, kas spēj noteikt automašīnas atrašanās vietu.

Patlaban SIA «Baltic Taxi» autoparka lielums kopā ar sadarbības ar partneriem ir ap 170 taksometriem.

Kā ziņots, «Baltic Taxi» ir «Liepājas autobusa parka» (LAP) meitasuzņēmums. LAP apgrozījums 2014.gada pirmajos deviņos mēnešos bija 8,13 miljoni eiro, bet «Baltic Taxi» realizācija bija 3,3 miljoni eiro. SIA «Baltic Taxi» veic uzņēmējdarbību, nodrošinot taksometru pakalpojumu sniegšanu Rīgā, Pierīgas teritorijā un Liepājā.

LAP akcijas tiek kotētas biržas Otrajā sarakstā. LAP lielākie akcionāri ir SIA «LAP1R», kurai pieder 49,49% akciju, un Liepājas pilsētas dome, kuras īpašumā ir 34,85% akciju. «LAP1R» īpašnieks ir ar uzņēmēja Andra Šķēles ģimeni saistītā SIA «Inpo17», liecina «Firmas.lv» dati. 12.janvārī AS «Liepājas autobusu parks» (LAP) ārkārtas akcionāru sapulcē atbalstīta uzņēmuma akciju izslēgšana no regulētā tirgus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu