Policija: Jaunciema kapos notikusi slepkavība; aizturēts vīrietis

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts policija ir noskaidrojusi, ka sprādziens Jaunciema kapos, kurā gājis bojā vīrietis, nav bijis nelaimes gadījums, par tīšu slepkavību aizturēts kāds Jaunciema iedzīvotājs, kuru tiesa piektdien apcietinājusi. 43 gadus vecais vīrietis tika aizturēts, un viņa dzīvesvietā tika veikta kratīšana.

Policija informē - jau pēc sākotnējās notikuma vietas apskates, ko varēja veikt vien tad, kad Nacionālo bruņoto spēku vīri bija pārmeklējuši apkārtējo teritoriju, izmeklētājiem radās aizdomas, ka notikušais nav nelaimes gadījums.

Tika uzsākts kriminālprocess par slepkavību, kas izdarīta vairāku personu dzīvībai bīstamā veidā. Izmeklēšanu kriminālprocesā veic Rīgas Kriminālpolicijas pārvaldes slepkavību izmeklēšanas un atklāšanas nodaļa.

Uzreiz pēc notikuma policijas ieguva informāciju un aizturēja kādu 43 gadus vecu Jaunciema iedzīvotāju, kurš pagājušajā gadā notiesāts par tīšu mantas bojāšanu vispārbīstamā veidā - svešas automašīnas aizdedzināšanu.

Piektdien kriminālpolicijas darbinieki lūdza tiesu kā drošības līdzekli piemērot vīrietim apcietinājumu. Tiesa policijas lūgumu apmierināja.

Par šādu noziegumu soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no desmit līdz divdesmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu