Vecrīgā par stiklu dauzīšanu un dzērienu zādzību aiztur vairākus ārzemniekus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Vecrīgā pašvaldības policijas darbinieki par logu dauzīšanu un dzērienu zādzību aizturējuši vairākus ārzemniekus, aģentūra BNS uzzināja policijā.

Policija informē, ka pie kārtības sargiem patrulēšanas laikā Vecrīgā 27.martā pirms plkst.3 vērsās trīs jaunieši. Viņi norādīja uz diviem ārvalstu pilsoņiem, kuri esot izsituši kādam namam loga stiklus. Kopā ar lieciniekiem 17 gadus vecais un 22 gadus vecais ārvalstnieks nogādāti Valsts policijā lietas apstākļu noskaidrošanai un tālākai lietvedības nodrošināšanai.

Aptuveni trīs stundas vēlāk Tūrisma nodaļas darbinieki Vecrīgā pamanīja kādu aizdomīgu gājēju, kurš nesa vairākus gāzētā dzēriena iepakojumus un, pamanot policistus, metās bēgt. Likumsargi panāca jauno cilvēku, lai painteresētos, kurp rīta agrumā steidzas jaunais cilvēks ar atspirdzinošajiem dzērieniem, norāda pašvaldības policija.

Vīrieša aizturēšanai nācās pielietot policijas speclīdzekļus. Izrādījās, ka jaunais cilvēks 12 dzēriena iepakojumus paņēmis kādā bārā.

Drīz vien notikuma vietā ieradās izklaides vietas darbiniece un paskaidroja, ka ārvalstnieks bārā veicis zādzību. Lieciniece kopā ar 26 gadus veco garnadzi apstākļu noskaidrošanai nogādāti Valsts policijā, kur pilsētas viesis nu varēs skaidrot savas rīcības motīvus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu