Zēns norij naglu; meitene - bateriju; vīrietis iedzer balinātāju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/russell_darnell

Vidzemē deviņus gadus vecs zēns, spēlējoties pagalmā, nejauši norijis aptuveni trīs centimetrus garu naglu, bet Latgalē divus gadus veca meitene norijusi bateriju, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Zēns sākotnēji nogādāts Balvu slimnīcā, tomēr vēlāk pārvests uz Bērnu klīniskās universitātes slimnīcu. Arī meitene nogādāta slimnīcā.

Savukārt citur Vidzemē deviņus mēnešus vecs bērns apgāzis karstas tējas krūzi un guvis abu kāju termiskus apdegumus. Arī šis bērns nogādāts Bērnu slimnīcā.

Kurzemē 68 gadus vecs vīrietis nejauši iedzer veļas balinātāju

Kurzemē 68 gadus vecs vīrietis nejauši iedzēris vairākus malkus veļas balinātāja, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Mediķi vīrietim uz vietas veikuši kuņģa skalošanu un viņš nogādāts slimnīcā ar barības vada un kuņģa ķīmiskiem apdegumiem.

Kurzemē kāds 56 gadus vecs vīrietis, braucot ar kvadriciklu pa mežu, nokritis un guvis augšstilba kaula lūzumu. Viņš nogādāts slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi kopumā devušies uz 1109 izsaukumiem, no tiem 136 bija saistīti ar dažāda veida traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu