LTV raidījuma eksperimenta rezultātā policija aizturējusi piecus pedofilus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/sadistisches

Latvijas Televīzijas (LTV) raidījuma «Aizliegtais paņēmiens» eksperimenta rezultātā Valsts policija aizturējusi piecus pedofilus, vēsta portāls «lsm.lv». Raidījumā operācijā par «ēsmu» izmantots kāds 18 gadus vecs jaunietis, kurš sludinājumā internetā uzdevies par 15 gadus vecu un apgalvojis, ka ir bez seksuālās pieredzes, bet vēlas ar to nedaudz nopelnīt. Atsaucība bijusi liela, un raidījums vienojies ar pieciem vīriešiem par tikšanos kādā it kā jaunietim piederošā dzīvoklī.

Vienlaikus ar raidījuma komandu strādājusi arī Valsts policija, kura visus «klientus» aizturējusi. Pirmā aizturēšana gan bijusi pārsteigums arī pašiem raidījuma veidotājiem.

Policija nav atklājusi, kādā veidā tikusi uz pēdām šai operācijai, taču turpmāk žurnālisti un likumsargi strādājuši kopā. Pirms aizturēšanas daži no vīriešiem, kuri bijuši gatavi maksāt it kā nepilngadīgajam jaunietim, «Aizliegtā paņēmiena» komandai skaidrojuši savas rīcības motīvus, citi nolieguši, ka būtu plānojuši seksu ar nepilngadīgo.

Vīrieši bijuši no dažādām Latvijas vietām, vienam ir seši bērni, cits savulaik strādājis par skolotāju, vēl viens strādājis bērnunamā. Visi apzinājušies, ka puisim, ar kuru tiekas, ir tikai 15 gadi, bet tramīgs par šo faktu bijis tikai viens no vīriešiem.

Raidījums «Aizliegtais paņēmiens» šovakar plkst.19.30 būs skatāms LTV 1.kanālā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu