Pērnavā par dārgu auto spoguļu zādzību aiztur vīrieti no Latvijas

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Igaunijas policija ceturtdienas naktī Pērnavā aizturēja 33 gadus vecu vīrieti no Latvijas, kurš tiek turēts aizdomās par dārgu automašīnu sānu spoguļu un novietošanas stāvvietā sensoru zādzību.

Pārbaudot vīrieša automašīnu, tika atrasto 20 sānu spoguļi - galvenokārt no automašīnām «BMW X5» vai «BMW X6», kā arī novietošanas stāvvietā sensori.

Pašlaik policijā ir saņemti iesniegumi vien par trim sānu spoguļu zādzībām Pērnavā un tās tuvumā. Iespējams, citi cietušie vēl nav atklājuši zādzību vai kaut kādā iemesla dēļ nav informējuši policiju.

Pērnavas policijas nodaļas lietu virzības dienesta vadītājs Lennarts Pulks stāstīja, ka policijai ir aizdomas, ka šis pats vīrietis jau agrāk ir pastrādājis automašīnu sānu spoguļu zādzības. «Tā kā liela daļa spoguļu ir noņemti dārgām automašīnām, kopējā viņa automašīnā atrasto priekšmetu vērtība sasniedz 10 tūkstošus eiro,» teica policijas pārstāvis.

Igaunijas policija ir ierosinājusi krimināllietu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu