Pārdevēja ieslēdz zagli, kurš sasit alkohola pudeles € 1000 vērtībā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Likumsargi aizturējuši Rīgā zagli, kuru veikala pārdevēja ieslēdza, jo viņš sasita alkoholisko dzērienu pudeles 1000 eiro vērtībā, pavēstīja Valsts policijā.

Pagājušo piektdien, 3.aprīlī, Rīgas Brasas iecirknis saņēma izsaukumu uz kādu veikalu Brīvības ielā. Ierodoties notikuma vietā, policijas darbinieki noskaidroja, ka divi vīrieši ienākuši veikalā un viens no viņiem, atrodoties alkohola reibumā, centies nozagt šampanieša pudeli.

Pamanot notiekošo un cenšoties aizturēt zagli, veikala pārdevēja aizslēgusi veikala durvis. Vīrietis par notikušo sadusmojies un sācis uzvesties agresīvi, sasitot vairākas alkoholisko dzērienu pudeles, kuru kopējā vērtība sasniedza aptuveni 1000 eiro.

Iereibušais un agresīvi noskaņotais 1962. gadā dzimušais vīrietis tika aizturēts un nogādāts izolatorā. Par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu ir uzsākts kriminālprocess.

Likumā par šādu noziegumu paredzēts sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu