Policija: jaunās māmiņas sitējs atrasts. Uzsākta administratīvā lieta

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aculiecinieks

Piektdien, 10. aprīlī, lielveikalā «Alfa» kādai jaunai māmiņai, kura bija kopā ar astoņus mēnešus veco bērnu, vīrietis pie kases iespēra pēc abpusējas vārdu apmaiņas. Pēc incidenta cietusī vērsusies policijā ar iesniegumu par notikušo.

Jaunā māmiņa vēsta, ka vardarbīgais vīrietis bijis kopā ar draugu. Vīrieši runājuši krieviski un izturējušies nicinoši.

Konflikts radies, jo pie tā saucamās ātrās kases atradās divi vīrieši ar pilnu groziņu. Sieviete vīriešiem jautājusi, vai tiešām ar tik pilnu groziņu jāatrodas pie ātrās kases. Tomēr no «stiprā dzimuma» pārstāvja pretim saņēmusi asus pārmetumus un sarunu noslēgumā stipru spērienu pa ķermeni.

Cietušajai sievietei medicīniskajā ekspertīzē ir konstatēti miesas bojājumi. Bērns nav cietis.

Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins ziņo, ka tiešām šāds gadījums ir bijis. Ir iesniegts iesniegums par notikušo un sākta administratīvā lieta. Ir noteikts un atrasts vīrietis, kurš, iespējams, sievietei ir spēris. Tiks veiktas pārrunas ar abām personām, un lieta var attīstīties trīs veidos: lieta var tikt pārtraukta, piespriests administratīvais sods vai sākta krimināllieta.

Informējam, ka sieviete vaininieku nofotografēja un publicēja viņa bildi internetā ar aicinājumu vērsties policijā, ja vainīgo vīrieti pamana. Savukārt policija atsakās apstiprināt vai noliegt, ka publikācijas bildē norādītais vīrietis ir aizdomās turamais.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu