Vīrietim par seksuālu vardarbību pret pusaudzi piespriests piecu gadu cietumsods

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Gulbenes rajona tiesā vīrietim, kurš apsūdzēts par seksuālu vardarbību pret pusaudzi, piespriesta brīvības atņemšana uz pieciem gadiem un vienu mēnesi ar probācijas uzraudzību uz diviem gadiem, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Kā iepriekš informēja prokuratūras preses pārstāve Una Rēķe, apsūdzētais, atrodoties alkohola reibumā, ieradās pie ēkas, kur pa pirmā stāva logu iekļuva dzīvoklī, lai atriebtos un realizētu savu nodomu noslepkavot pazīstamu nepilngadīgu meiteni.

Apsūdzētais piegāja pie guļošās meitenes un sāka viņu žņaugt, taču meitene aktīvi pretojās. Tad apsūdzētais veica seksuālu vardarbību pret nepilngadīgo. Lai netiktu atpazīts, vīrietis bija maskējies un komunicēja ar žestiem.

Pēc cietušās lūgumiem apsūdzētais pārtrauca seksuālo vardarbību un devās prom no dzīvokļa, nolaupot cietušajai piederošo mobilo telefonu.

Tāpat vīrietim celta apsūdzība par iepriekš izdarītiem noziedzīgiem nodarījumiem - par 1695 eiro vērtas mantas nozagšanu no dzīvokļa, kā arī par svešas mantas tīšu bojāšanu, uzlaužot garāžas durvis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu