15 gadus vecs puisis tā apreibinājies, ka nevar parunāt

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vakar ārstu rokās nonākuši divi jauni cilvēki, kuriem veselības traucējumus varētu būt radījusi psihoaktīvo apreibinošo vielu lietošana.

Vidzemē daudzdzīvokļu mājā pie kāda dzīvokļa durvīm tika atrasts 15 gadus vecs puisis, ar kuru nebija iespējams kontaktēties. Jaunietis nogādāts slimnīcā ar aizdomām par saindēšanos ar apreibinošām vielām. Alkohols viņa organismā konstatēts netika, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša.

Arī Rīgā kāda nama kāpņu telpā atrasts 20 gadus vecs vīrietis, kurš, iespējams, lietojis psihoaktīvās apreibinošās vielas. Viņš nogādāts ārstniecības iestādē.

Savukārt Latgalē slimnīcā nogādāts 38 gadus vecs vīrietis, kurš reibumā spēlējies ar paziņas suni, bet suns iekodis augšdelmā.

Rīgā slimnīcā nonācis nogādāts 62 gadus vīrietis, kuram konstatēta ķermeņa atdzišana. Vīrieti tuvinieki bija atraduši guļam mežā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests saņēma 1290 izsaukumus, no tiem 229 saistīti ar dažādām traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu