Policija atsavina ievērojamus nelegālā alkohola un cigarešu krājumus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki pirms kāda laika saņēma informāciju par iespējamu nelegālā alkohola un cigarešu glabāšanu un tirdzniecību. Par notikušo tika sākts kriminālprocess, un izmeklēšanas laikā policisti noskaidroja aizdomās turamās personas, TVNET uzzināja policijā.

Policisti noskaidroja, ka nelegālais alkohols un cigaretes tika piegādāti no Rīgas un pēcāk izplatīti Jūrmalas pilsētā. Veicot vairākas sankcionētas kratīšanas Rīgā un Jūrmalā, policijas darbinieki kopā atrada un atsavināja 1440,8 litrus spirta un 63 460 nelegālo cigarešu. Daļa no nelegālajām cigaretēm bija ar Krievijas un Baltkrievijas akcīzes markām, daļa – bez akcīzes markām.

Pagājušās nedēļas sākumā, 14. aprīlī, par alkoholisko dzērienu un tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvadāšanu un realizāciju Kriminālpolicijas darbinieki aizturēja sešas personas –1956., 1961. un 1957. gadā dzimušas sievietes, kuras jau iepriekš tiesātas par nelegālo alkoholisko dzērienu glabāšanu un tirdzniecību, kā arī 1963., 1971. un 1957. gadā dzimušus vīriešus.

Par alkoholisko dzērienu un tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvadāšanu un realizāciju, ja to izdarījusi organizēta grupa, ir sākts kriminālprocess.

Šobrīd grupas organizatorei – 1956.gadā dzimušai sievietei – ir piemērots drošības līdzeklis apcietinājums, savukārt pārējiem grupas dalībniekiem ir piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu