Elksniņš lūdz DP izvērtēt parakstu vākšanu par «nepilsoņu geto» izveidi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Opozīcijas deputāts Andrejs Elksniņš (S) ir vērsies ar iesniegumu Drošības policijā (DP), prasot izmeklēt kāda iedzīvotāja rosināto «naidu kurinošo» parakstu vākšanu, informēja partijā «Saskaņa».

Kā norāda Elksniņš, kāds iedzīvotājs Kaspars Mežavilks sācis iedzīvotāju parakstu vākšanu, lai izveidotu «nepilsoņu geto».

«Šāda iniciatīva ir nekas cits kā nacionālā naida kurināšana, kas ir nepieļaujama demokrātiskā valstī. Šis kliedzošais gadījums ir jāizmeklē nekavējoties, jo tas apdraud valsts drošību,» akcentē politiķis.

Elksniņš uzskata, ka «ilglaicīgi koalīcijas partiju centieni šķelt Latvijas sabiedrību, vainojot visās savās neveiksmēs krievvalodīgo sabiedrības daļu, ir devušas «rezultātu«».

Portālā «peticijas.com» kāds Kaspars Mežavilks aicina iedzīvotājus parakstīties, lai «apturētu Krievijas piekto kolonnu mūsu Tēvzemē». Petīcijā aicināts nodrošināt «sabiedrības aizsardzību», izvietojot «promaskaviskos spēkus» - nepilsoņus un Krievijas pilsoņus ar uzturēšanās atļaujām - atsevišķās teritorijās, kuras uzraudzītu drošības iestādes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu