Rīgā aizturēti trīs velosipēdu zagļi

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Rīgā likumsargi aizturējuši trīs vīriešus, kuri zaguši velosipēdus. Policija informē, ka pagājušo sestdien Rīgas Zemgales iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu daudzdzīvokļu māju Zaļenieku ielā. Ēkas apsargs informēja, ka viņam ir aizdomas par velosipēdu zādzību.

Ierodoties notikuma vietā, policijas darbinieki noskaidroja, ka divi vīrieši bija uzlauzuši durvis un no pagraba nozaguši divus velosipēdus. Policisti turpat netālu no mājas aizturēja divus ļaundarus - 1984. un 1987. gadā dzimušus vīriešus.

Aizturētie atzina savu vainu noziegumā un šobrīd atrodas izolatorā. Velosipēdi ir atdoti to likumīgajiem īpašniekiem. Savukārt pret aizturētajiem vīriešiem ir uzsākts kriminālprocess par zādzību, iekļūstot telpā.

Tāpat pagājušajā nedēļā policijas darbinieki aizturēja 1983. gadā dzimušu vīrieti, kurš martā uz ielas bija pārkniebis drošības trosīti un nozadzis velosipēdu. Arī šis velosipēds tika atgūts un par zādzību ir sākts kriminālprocess.

Policija aiccina ikvienu velosipēda īpašnieku rūpēties par sava divriteņa drošību – izvēlēties drošu slēdzeni, pieslēgt divriteni tam paredzētās vietās vai videonovērošanas kameru darbības zonā

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu