Garāžā aizdegoties motorolleram, cietis pusaudzis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Rēzeknē, garāžā aizdegoties motorolleram, cietis 14 gadus vecs pusaudzis, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Motorollers dedzis apmēram divu kvadrātmetru platībā. Pusaudzis guvis apdegumus un nogādāts slimnīcā.

Kā uzzinājām Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā, aizdegšanās notikusi, puisim darbojoties ar benzīna kannu. Mēģinot paša spēkiem nodzēst ugunsgrēku, viņš guvis plašus kāju apdegumus.

Savukārt Jaunjelgavas novadā kāda 49 gadus veca sieviete cietusi, mēģinot ar degšķidrumu iekurināt apkures katlu. Sievietei aizdegušās drēbes, izraisot ļoti plašus ķermeņa augšējās daļas, tostarp sejas, apdegumus. Cietusī nogādāta slimnīcā.

Kā liecina VUGD apkopotā operatīvā informācija, aizvadītajā diennaktī dienests kopumā saņēmis 93 izsaukumus - dzēsti 65 ugunsgrēki, veikti 19 glābšanas darbi, bet deviņi izsaukumi izrādījušies maldinoši. Ugunsgrēkos cietuši divi cilvēki, bojāgājušo nav.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu