Varmāka sirmgalvei Liepājā nolaupa naudu un desu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Policija atklājusi lietu par laupīšanu Liepājā, kur kāds vīrietis aplaupījis sirmgalvi, nozogot viņai naudu un desu.

Policija informē, ka janvārī tika uzsākts kriminālprocess par to, ka kādā dzīvoklī Liepājā ienāca vīrietis un nodarīja miesas bojājumus sirmgalvei un aplaupīja viņu. Aptuveni pēc mēneša šis pats vīrietis ieradies dzīvoklī atkal un uzbrucis iepriekš cietušās sievietes dēlam un viņa dzīvesbiedrei, kā arī aplaupījis viņus.

Liepājā, Oskara Kalpaka ielā, 26.janvārī ap plkst.20 kādā dzīvoklī ienāca svešs vīrietis, nodarīja miesas bojājumus 1935.gadā dzimušai sievietei, nolaupot naudu un desu. Savukārt 4.marta naktī šis pats vīrietis vēlreiz atgriezies minētajā dzīvoklī, taču šoreiz nesastapa tur jau reiz aplaupīto sirmgalvi, bet gan viņas tuviniekus. Vainīgais abiem nodarīja miesas bojājumus un nolaupīja dažādas mantas.

Pirmstiesas izmeklēšanas laikā tika iegūts pietiekams pierādījumu kopums par minēto noziedzīgo nodarījumu, kā arī noskaidrota iespējamā vainīgā persona, 1984.gadā dzimis vīrietis, kuram 6.martā tika piemērots drošības līdzeklis apcietinājums. Vīrietis, kurš jau vairākkārt ir nonācis uz apsūdzēto sola, neilgi pirms šī noziedzīgā nodarījuma pastrādāšanas atbrīvots no apcietinājuma. Vīrietis ir bez darba un bez izglītības.

Kriminālprocesa materiāli nosūtīti Liepājas prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu