Rīgā aiztur vīrieti, kurš pēc izmēģinājuma brauciena nozadzis velosipēdu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Likumsargi Rīgā aizturējuši vīrieti, kurš ar velosipēdu bija devies izmēģinājuma braucienā, taču vēlāk to neatdeva, aģentūrai BNS pastāstīja Valsts policijā.

Policija informē, ka aprīļa sākumā Rīgas Latgales iecirknī vērsās kāda persona, kura ziņoja par velosipēda zādzību. Iesniedzējs pastāstīja, ka vīrietis ienācis kādā veikalā Rīgā, Maskavas ielā.

Viņš vēlējies iegādāties velosipēdu, tomēr pirms tā iegādes palūdzis izbraukt ar divriteni. Saņemot atļauju, vīrietis uzsēdies uz divriteņa un aizbraucis, neatbraucot atpakaļ.

Policisti noskaidroja iespējamo vainīgo personu un trešdien aizturēja 1976. gadā dzimušu vīrieti. Aizturētais jau iepriekš bija sodīts par dažādiem mantiskiem noziegumiem. Izmeklēšanas laikā policisti noskaidroja zagtā velosipēda atrašanās vietu, to atguva un atdeva tā likumīgajam īpašniekam.

Par velosipēda zādzību ir uzsākts kriminālprocess. Piektdien aizturētajam tika piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu