Rēzeknē iedzeršanas laikā divas jaunas sievietes līdz nāvei piekauj trešo

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rēzeknē, kādā privātmājā, atrasts 1979.gadā dzimušas sievietes līķis ar redzamiem miesas bojājumiem. Saistībā ar notikušo aizturētas divas sievietes, pastāstīja Valsts policijā.

Policija informē, ka, veicot izmeklēšanu un sākotnējās procesuālās darbības, uz aizdomu pamata par personas nonāvēšanu policijas darbinieki aizturēja divas jaunas sievietes – 1992. un 1982. gadā dzimušas vietējās iedzīvotājas. Turpinot izmeklēšanu, noskaidrojās, ka kopīgas alkohola lietošanas laikā starp sievietēm izcēlās sadzīves rakstura konflikts, kura rezultātā aizdomās turamās piekāva cietušo.

Abām sievietēm, kuras ir nonākušas policijas redzeslokā, piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu, kas sākts pēc Kriminālprocesa 125.panta 3.daļas (par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei).

Par šādu noziegumu likums paredz brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu