Pēc uzbrukuma ar āmuru kaimiņš sadur vīrieti

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pēc kopīgas alkohola lietošanas, kaimiņu, kurš iesitis ar āmuru pudeles brālim, sadur, pastāstīja Valsts policijā.

Policija informē, ka naktī uz svētdienu Rīgas Brasas iecirknis saņēma informāciju no vīrieša, kurš paziņoja, ka sadūris savu kaimiņu. Viņš informēja, ka sadurtais vīrietis atrodas kādā dzīvoklī Mārkalnes ielā. Ierodoties norādītajā adresē, policijas darbinieki atrada sadurto 1983.gadā dzimušo vīrieti, taču zvanītājs jau bija aizgājis no notikuma vietas.

Cietušais tika nogādāts slimnīcā, bet policisti uzsāka vainīgās personas meklēšanu un pirmdien aizturēja 1992. gadā dzimušu vīrieti. Policisti noskaidroja, ka kopīgas alkohola lietošanas laikā 1983. gadā dzimušais vīrietis iesitis 1992. gadā dzimušajam vīrietim ar āmuru, savukārt 1992. gadā dzimušais jaunietis sadusmojies un ar nazi iedūris otram mugurā.

Par miesas bojājuma tīšu nodarīšanu, kas bīstams dzīvībai, ir uzsākts kriminālprocess. Par šādu noziegumu var draudēt sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz septiņiem gadiem un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Turpinās izmeklēšana. Tās laikā tiks detalizēti noskaidroti notikušā apstākļi un aizturētās personas iegūto miesas bojājumu smaguma pakāpe, kā arī otra vīrieša iespējamā saukšana pie atbildības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu