Par zādzību bērnunamā aiztur četras personas, tostarp trīs nepilngadīgos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par seifa zādzību no bērnunama aizturētas četras personas, tostarp trīs nepilngadīgie, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Maija sākumā Rīgas Ziemeļu iecirknis saņēma informāciju, ka kādā bērnunamā Mežaparkā ir notikusi zādzība. Policisti noskaidroja, ka, uzlaužot kabineta durvis, nozagts seifs ar vairākām pasēm, 200 eiro, kā arī dažādi dokumenti.

Izmeklēšanas laikā policisti sadarbībā ar bērnunama administrāciju noskaidroja iespējamās vainīgās personas un 12.maijā aizturēja 1984.gadā dzimušu vīrieti, vienu 1998.gadā dzimušu jaunieti, kā arī divus 1999.gadā dzimušus jauniešus.

Aizturētie atzina savu vainu zādzībā un norādīja, ka naudu jau iztērējuši, seifu noslīcinājuši, bet dokumentus izmetuši.

Tālākā policijas darbā noskaidrojās, ka aizturētās personas aprīļa beigās veikušas arī vairākas zādzības no veikaliem. Policijai ir pamatotas aizdomas, ka aizturētie ir veikuši arī zādzības no tirdzniecības kioskiem, tādēļ turpinās izmeklēšana.

Par zādzībām, kas izdarītas iekļūstot, ir sākti kriminālprocesi. Par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem.

1984. gadā dzimušajam vīrietim ir piemērots apcietinājums, 1998. gadā dzimušais jaunietis ievietots audzināšanas iestādē, savukārt 1999. gadā dzimušajiem jauniešiem ir piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu