Jūrmalā atrod paštaisītu pistoli ar klusinātāju un patronas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Jūrmalā Valsts policija aizturējusi divus radiniekus aizdomās par paštaisītas pistoles ar klusinātāju un patronu glabāšanu, informēja Valsts policija.

Nedēļas sākumā Valsts policija saņēma informāciju no pašvaldības policijas, ka stāvlaukumā pie lielveikala Viestura ielā, Lielupē, aizturēts iereibis 1974.gadā dzimis vīrietis, kuram ir divi šaujamieročiem līdzīgi priekšmeti. Pašvaldības policijas darbinieki aizturēto vīrieti nodeva Valsts policijas rīcībā.

Kā noskaidroja Valsts policija, kāds aculiecinieks bija redzējis, kā iereibušais vīrietis ar ierocim līdzīgu priekšmetu cenšas izsist automašīnas stiklu. Notikuma vietā bijusi arī kāda sieviete, taču vīrieša aizturēšanas laikā viņa aizbēgusi no notikuma vietas.

Policisti noskaidroja sievietes personību un sāka viņas meklēšanu. Neilgi pēc notikušā policisti aizturēja 1979.gadā dzimušu sievieti - aizturētā vīrieša radinieci.

Pie vīrieša, kurš jau iepriekš sodīts par krāpšanu, policisti atrada pistoli «Astra» un paštaisītu automātisko pistoli ar klusinātāju. Veicot kratīšanu abu aizturēto personu dzīvesvietā, policisti atrada arī 113 dažāda kalibra patronas, kā arī 12.kalibra apgrieztu bisi.

Policija tiesai lūdza aizturētajiem piemērot drošības līdzekli apcietinājumu, taču tiesa to atteicās darīt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu