«Koblenz» apsarga lietā policijā nepiesakās neviens aculiecinieks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas Pašvaldības policijā (RPP) joprojām nav vērsies neviens aculiecinieks saistībā ar lietvedību, kas sākta pēc «Koblenz» apsarga rīcības SIA «Rīgas satiksme» kontroles reida laikā, informēja RPP pārstāve Inese Krieviņa.

Viņa norādīja, ka, ja turpmāko mēnešu laikā neviens aculiecinieks tā arī nepieteiksies, administratīvā lietvedība tiks pārtraukta, jo bez aculieciniekiem personas vaina nav pierādāma. Lietvedība var ilgt līdz pat deviņiem mēnešiem.

Kā ziņots, saistībā ar interneta vietnē «Youtube» publiskoto videomateriālu, kurā redzama apsardzes firmas «Koblenz» darbinieka agresīva rīcība biļešu kontroles laikā, 23.aprīlī ir sākta administratīvā pārkāpuma lietvedība, informēja policijā.

Konflikts norisinājās starp apsardzes darbinieku un «nenoskaidrotu vīrieti», kurš veica «Rīgas satiksmes» Kontroles dienesta darbinieku un apsardzes darbinieka darbību filmēšanu.

Rīgas Pašvaldības policija aicina atsaukties videoieraksta autoru un notikuma aculieciniekus, sazinoties pa tālruni 67181187 vai personīgi ierodoties RPP Centra pārvaldē, Hanzas ielā 7, Rīgā, darba dienās no plkst.08.30 līdz plkst.17, vai sazinoties elektroniski pa e-pastu «rpp.crp@riga.lv».

Jau ziņots, ka minēto situāciju marta beigās nofilmējis kāds notikuma aculiecinieks, kurš video iesūtīja portālam «Delfi.lv». Viņš skaidroja, ka centies palīdzēt kādai skolniecei, kurai neesot izdevies piereģistrēt e-talonu. Video redzams, kā «Rīgas satiksmei» piesaistītais «Koblenz» apsardzes darbinieks, lietojot rupjus vārdus, draud jaunietim atņemt telefonu un pieprasa, lai viņš pārstāj filmēt notikušo, piedraudot arī salauzt rokas.

«Rīgas satiksme» ir saņēmusi apliecinājumu no SIA «Koblenz Drošība», ka aprīļa sākumā notikušajā konfliktā iesaistītais apsardzes darbinieks vairs nestrādā «Rīgas satiksmes» objektos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu