Garkalnes novadā aizdegusies pamesta armijas kazarmu ēka

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šorīt Garkalnes novada Skuķīšos pamestā padomju armijas teritorijā aizdegusies ēka, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).ta armijas kazarmu ēka, zināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukums uz notikuma vietu saņemts plkst.5.22, jo Skuķīšos neapsaimniekotā padomju armijas teritorijas ēkā izcēlies ugunsgrēks 140 kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēks izcēlies uz jumta un VUGD darbinieki turpina likvidēt ugunsliesmas.

Tāpat vakar ugunsgrēks izcēlies Rīgā, Jasmuižas ielā, kur kādas deviņstāvu ēkas dzīvoklī ugunsgrēks izcēlies piedegušā ēdiena dēļ. VUGD darbinieki notikuma vietā izglābuši 50 gadus vecus vīrieti, kurš bija saindējies ar dūmiem.

Savukārt Daugavpilī, kāds 16 gadus vecs jaunietis neapsaimniekotas rūpnīcas ēkā bija izkritis starp stāviem. VUGD darbinieki iekritušo jaunieti izvilka un nodeva mediķu aprūpē.

Kopumā pagājušajā diennaktī VUGD darbinieki dzēsuši 30 ugunsgrēkus, no tiem Rīgā dzēsti 15 ugunsgrēki, citās pilsētās - pieci, bet novados desmit. Ugunsnelaimēs neviens cilvēks nav gājis bojā.

Tāpat ugunsdzēsēji piedalījušies astoņos glābšanas darbos un saņēmuši piecus maldinošus izsaukumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu