Diennakts laikā dzēstas piecas dārza mājas

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki aizvadītajā diennaktī dažādās vietās Latvijā dzēsuši piecas dārza mājas, informēja VUGD.

VUGD informē, ka otrdien plkst.8.53 saņemts izsaukums uz Granīta ielu Rīgā, kur dega dārza māja 30 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst.10.56. Tāpat otrdien plkst.18.19 ugunsdzēsēji glābēji devās dzēst divas degošas dārza mājas Ķekavas novada Baložos. Kopējā degšanas platība bija 21 kvadrātmetrs, un ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 19.52.

Savukārt naktī no otrdienas uz trešdienu plkst. 2.46 tika saņemts izsaukums uz Engures novada Smārdes pagastu, kur 16 kvadrātmetru platībā dega divas dārza mājas. Plkst. 3.31 ugunsgrēks tika likvidēts.

Trešdienas rītā plkst. 3.15 VUGD saņēma izsaukumu uz Turaidas ielu Daugavpilī, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju dega vieglā automašīna. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka ugunsgrēks izcēlies garāžā un pastāv draudi, ka liesmas var izplatīties uz blakus esošo dzīvojamo māju. Kopējā garāžas degšanas platība bija 100 kvadrātmetri. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 7.48.

Plkst. 14.22 VUGD saņēma izsaukumu uz Bauskas novada Brunavas pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies kādā neapdzīvotā mājā. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka vienstāva dzīvojamā mājā dega divas istabas, sadzīves mantas un jumta konstrukcijas 80 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 17.12.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD reaģējis uz 43 notikumiem, no kuriem ar ugunsgrēkiem bijuši saistīti 19, bet ar glābšanas darbiem - 23 izsaukumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu