Trilleris Saulkrastos: mācītājs savalda bruņotu un smagi iereibušu vīrieti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Šodien Saulkrastu iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu no kāda iedzīvotāja, kurš ziņoja, ka Saulkrastu centrā kādā privātmājā starp vīru un sievu norisinās skaļš konflikts. Uz notikuma vietu tika nosūtīta ekipāža, taču pa to laiku tika saņemts jauns zvans, kurā iedzīvotājs ziņoja ka no privātmājas bijuši dzirdami šāvieni, ziņots VP Facebook kontā.

Mirkli vēlāk policijas ekipāža ieradās notikuma vietā, bet vīrietis jau bija aizbēdzis. Uz vietas policisti noskaidroja, ka neviens nav cietis. Izrādījās, ka starp 1965.gadā dzimušu Saulkrastu iedzīvotāju un viņa sievu bija izcēlies konflikts, jo viņš vēlējies doties ar auto uz veikalu pēc grādīgajiem dzērieniem, taču sieva viņam neesot ļāvusi to darīt, jo viņš bijis pamatīgi iereibis. Tajā brīdī vīrietis kļuvis agresīvs un izcēlies pamatīgs ļembasts, par kuru kāds iedzīvotājs ziņojis policijai.

Mājā tika atrasta bise, bet policisti noskaidroja, ka vīrieša īpašumā esot arī pistole, kuru visticamāk viņš paņēmis līdzi. Tā kā vīrietis bija bruņots, meklēšanā nekavējoties tika iesaistīti ievērojami policijas spēki – uz Saulkrastiem devās vīri no Speciālo uzdevumu bataljona, pretterorisma vienības «Omega» kaujinieki, kā arī kinologs ar suni. Uzzinot par notikušo, arī vairāki Saulkrastu iedzīvotāji iesaistījās vīrieša meklēšanā un ik pa brīdim ziņoja policijai par iespējamām vīrieša atrašanās vietām.

Kādu brīdi vēlāk policisti saņēma zvanu no vietējā mācītāja, kurš teica, ka viņam esot izdevies nomierināt agresīvi noskaņoto kungu, un drīz pēc tam 1965.gadā dzimušais vīrietis tika nogādāts Saulkrastu iecirknī.

Vīrietis agrāk nav nonācis policijas redzeslokā, kā arī noskaidrots, ka abi ieroči bijuši legāli, taču pēc šā pārkāpuma gan bise, gan pistole ir atsavinātas un ieroču nēsāšanas atļauja viņam tiks anulēta. Par notikušo sākts kriminālprocess, bet aizturētais vīrietis drīzumā tiks nogādāts īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Policija izsaka pateicību mācītājam un pārējiem iedzīvotājiem, kuri palīdzējuši pārkāpēja notveršanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu