Rīgā aiztur uzbrucēju, kurš caur auto logu galvā sašāvis vīrieti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Rīgā policija aizturējusi uzbrucēju, kurš caur automašīnas logu galvā sašāvis kādu vīrieti. Pagājušajā sestdienā policija no mediķiem saņēma informāciju par sašautu vīrieti, kurš nogādāts slimnīcā.

Skaidrojot notikušā apstākļus, policisti uzzināja, ka divi vīrieši bija ieradušies kādā atpūtas centrā Mazajā Kalna ielā. Abi vīrieši iegājuši atpūtas centrā, taču kāds vīrietis agresīvi viņiem licis doties projām. Abi atpūtas centra apmeklētāji iesēdušies automašīnā un sākuši braukt projām, taču tad izdzirdējuši šāvienu - lode trāpījusi pa priekšējo stiklu.

Bēgot no agresīvā vīrieša, automašīnas vadītājs tikai pēc kāda laika pamanījis blakus sēdošo draugu, kuram tek asinis. Šoferis izsaucis mediķus, kuri cietušo - 1992.gadā dzimušo vīrieti - nogādājuši slimnīcā.

Policisti noskaidroja iespējamo vainīgo personu un jau pēc pāris stundām aizturēja 1973.gadā dzimušu vīrieti, pie kura kratīšanas laikā atrada arī TT markas pistoli.

Šobrīd pret aizturēto vīrieti ir sākts kriminālprocess par slepkavības mēģinājumu. Vakar viņam tika piemērots apcietinājums. Šobrīd turpinās izmeklēšana, lai noskaidrotu nozieguma motīvus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu