Jelgavas novadā, iespējams, īssavienojuma dēļ aizdegusies māja

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Vakar Jelgavas novada Lielplatones pagastā, iespējams, elektrības īssavienojuma dēļ aizdegusies māja.

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), izsaukums uz notikuma vietu saņemts ap plkst.15. Dedzis vienstāva dzīvojamās mājas jumts apmēram 36 kvadrātmetru platībā.

Ugunsdzēsēji pieļauj, ka nelaime notikusi elektroīssavienojuma dēļ, taču precīzus negadījuma cēloņus skaidros Valsts policija (VP).

Kā liecina operatīvā informācija, aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēmis 41 izsaukumu - dzēsti 27 ugunsgrēki, veikti 11 glābšanas darbi, bet trīs izsaukumi izrādījušies maldinoši. Cilvēki ugunsgrēkos nav cietuši.

Jau ziņots, ka aizvadītajā naktī Liepājā, iespējams, uzdarbojies ļaunprātīgs dedzinātājs, jo vienā ielā reģistrēti trīs ugunsgrēki.

Ap plkst.1 Liepājā, Pulkveža Brieža ielā, dega atkritumu konteiners divu kvadrātmetru platībā. Ap plkst.1.20 tai pašā ielā citā vietā dega šķūnis un blakus esoša vieglā automašīna kopējā platībā 100 kvadrātmetri. Savukārt neilgi pirms plkst.3 tai pašā ielā dega cits šķūnis piecu kvadrātmetru platībā.

Nevienā no ugunsgrēkiem cilvēki necieta. Iespējamo dedzinātāju meklēs VP.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu