Par velosipēda zādzību Rīgā no trešā stāva balkona aizturēts 30 gadus vecs vīrietis

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Georges Gobet/ LETA

Policija informē, ka 21.jūnija rītā Tapešu ielā no kādas daudzdzīvokļu mājas trešā stāva balkona tika nozagts velosipēds, pie kura bija piestiprināti dažādi velosipēdu instrumenti.

Cietušais vērsās Rīgas Kurzemes iecirknī, un par notikušo tika uzsākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot balkonā.

Nākamajā dienā cietušais devās uz savu darbavietu kādā tirgū, kur pie viņa pienāca kāds svešinieks un piedāvāja iegādāties dažādus velosipēda instrumentus. Vīrietis tos atpazina kā savus un nekavējoties par to ziņoja policistiem.

Likumsargi ieradās notikuma vietā, kur aizturēja 1985.gadā dzimušu vīrieti. Vīrietis savu vainu izdarītajā atzina un kopā ar policistiem devās uz savu dzīvesvietu, un atdeva nozagto velosipēdu.

Vīrieti nogādāja Rīgas Kurzemes iecirknī. Tur likumsargi noskaidroja, ka aizturētais iepriekš ir bijis piecas reizes sodīts, tostarp par zādzībām, īpašuma bojāšanu un noziegumiem saistībā ar narkotiskajām vielām.

Šā gada maijā aizturētais vīrietis iznācis no cietuma. Tiesa vīrietim piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu