Saulkrastos jauns vīrietis aizturēts par velosipēda zādzību

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Saulkrastos aizturēts gados jauns vīrietis par velosipēda zādzību.

Policija informē, ka otrdien Rīgas Centra iecirknis saņēma informāciju no kāda veikala Krišjāņa Barona ielā, kur kāds jauns vīrietis nozadzis velosipēdu un aizbēdzis no notikuma vietas. Policisti noskaidroja ļaundara pazīmes un uzsāka viņa meklēšanu, informējot par to arī citus iecirkņus.

Pēc kāda laika Saulkrastu iecirkņa policisti Saulkrastos uz ielas pamanīja pazīmēm atbilstošu jaunieti ar velosipēdu, kurš atzinās, ka velosipēdu nozadzis minētajā veikalā. Policisti jauno vīrieti aizturēja.

Pārbaudot viņa personību, policisti konstatēja, ka aizturētais vīrietis ir dzimis 1994.gadā un jau iepriekš sodīts par mantiska rakstura noziegumiem. Nozagtais velosipēds ir atgūts.

Par velosipēda zādzību ir uzsākts kriminālprocess. Likumā šādam noziegumam ir paredzēts sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu