Rīgas Centrāltirgū par nelegālo cigarešu tirdzniecību noformē 11 protokolus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas Centrāltirgū par nelegālo cigarešu tirdzniecību noformēti 11 protokoli, pastāstīja Valsts policijā.

Policija informē, ka Rīgas Latgales iecirkņa darbinieki šīs nedēļas laikā atkārtoti veica pārbaudes tirgus teritorijā. Sadarbojoties ar Rīgas reģiona Kriminālpoliciju un Valsts policijas koledžas studentiem tika konstatētas 13 personas, pie kurām kopā atrastas 5260 nelegālās cigaretes ar Krievijas, Baltkrievijas un arī bez akcīzes, kā arī 10 litri nelegālā alkohola.

Kopumā pēc pārbaudes tirgū par nelegālo cigarešu tirdzniecību un glabāšanu sastādīti 11 administratīvie protokoli, uzsākta administratīvā lietvedība par nelegālā alkohola uzglabāšanu, kā arī sākts kriminālprocess par nelegālā alkohola tirdzniecību.

Visas aizturētās personas arī iepriekš ir sodītas un nonākušas policijas redzeslokā par šāda veida noziegumiem.

Nelegālo akcizēto preču tirgoņi preci lielākoties uzglabā nelielos apmēros, paslēpjot to gan noteku caurulēs, zem tirdzniecības vietām pie pamatiem un dažādās spraugās, kā arī kastēs, kurās tiek uzglabāta smilts, tāpat arī pašu kabatās vai netālu novietotās automašīnās, norāda policija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu