KNAB veicis kratīšanu Rīgas Centrāltirgū

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs veicis kratīšanu Rīgas Centrāltirgū, atsaucoties uz avotiem Rīgas domē, šovakar vēsta Latvijas Televīzija (LTV). Saskaņā ar LTV rīcībā esošo informāciju ir aizturēts viens Centrāltirgus darbinieks no zemāka līmeņa vadības. Kratīšana veikta aizdomās par nelikumīgu tirdzniecības vietu pārdošanu nakts tirgū.

Korupcijas apkarotājiem ir aizdomas, ka tirgus darbinieki vēlreiz pārdevuši jau iepriekš pārdotas citu tirgotāju vietas brīdī, kad šis tirgotājs beidzis tirgošanos un devies prom.

Pēc LTV rīcībā esošās informācijas,

kratīšana veikta Rīgas Centrāltirgus valdes priekšsēdētāja Anatolija Abramova darba kabinetā.

Viņš otrdien nebija sazvanāms.

Kā ziņots, Rīgas pašvaldībai piederošās AS «Rīgas Centrāltirgus» apgrozījums 2013.gadā bija septiņi miljoni eiro salīdzinājumā ar 6,94 miljoniem iepriekšējā gadā, savukārt peļņa bija 156 502 eiro salīdzinājumā ar 564 408 eiro.

Ieņēmumus pamatā veido ieņēmumi no tirdzniecības vietu iznomāšanas, telpu un ēku iznomāšanas un zemes iznomāšanas.

Pagājušā gada finanšu datus uzņēmums vēl nav publiskojis.

«Rīgas Centrāltirgus» dibināts 1930.gada 2.novembrī, bet kā Rīgas pašvaldības akciju sabiedrība darbojas kopš 1995.gada. «Rīgas Centrāltirgus» pamatkapitāls ir 10 060 036 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu