Spuņģciemā aiztur zagli, kurš aizdzinis pudeles brāļa BMW

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Jūrmalā par automašīnas zādzību aizturēts kāds vīrietis, informēja Valsts policijā.

Naktī no sestdienas uz svētdienu Jūrmalā, Skolas ielā, pie kāda vīrieša ieradušies divi paziņas. Visi trīs kopīgi lietojuši alkoholiskos dzērienus. Kādā brīdī dzīvokļa saimnieks iemidzis, taču, kad pamodies, konstatējis, ka pazudusi viņa BMW markas automašīna. Cietušais vērsies policijas iecirknī, kur pastāstījis par notikušo. Vīrietim bijušas aizdomas, ka automašīnu nozaguši paziņas, ar kuriem kopā lietojis alkoholiskos dzērienus.

Likumsargi abas iespējamās vainīgās personas izsludinājuši meklēšanā. Svētdien Salas pagasta Spuņģciemā policisti atraduši pamestu nozagto automašīnu.

Turpinot izmeklēšanu, noskaidrots, ka automašīnu nozadzis viens no vīriešiem, ar kuriem cietušais kopā lietojis alkoholiskos dzērienus. 1990.gadā dzimušais vīrietis aizturēts turpat Spuņģciemā savā dzīvesvietā. Vīrietis iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā.

Vīrietis policistiem paskaidroja, ka nav vēlējies automašīnu zagt, bet gribējis tikai aizbraukt līdz savām mājām. Tikai pēc aizturēšanas vīrietis sapratis, ka šāda viņa rīcība jau skaitās zādzība.

Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par zādzību. Par šādu noziegumu likumā paredzēts sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu