Šovasar no suņu zobiem smagi cietuši pieci pastnieki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovasar konstatēti pieci noziegumi, kad no suņu zobiem cietuši pastnieki. Kādā no noziegumiem pastniecei, piegādājot pastu ar divriteni, suns sakoda abas kājas. Ņemot vērā gūtās traumas, pēc šā negadījuma pastniece ilgstoši ārstējās slimnīcā un šobrīd turpina ārstēties ambulatori.

Kā norāda Latvijas Pasts, šis ir tikai viens no piemēriem, taču negadījumi ir vairāki, kad pastniekiem, pildot darba pienākumus, nākas saskarties ar līdzīgām situācijām un pasta piegāde ir apgrūtināta.

Latvijas Pasts aicina pašvaldības pievērst uzmanību pasta piegādes pieejamībai visā valsts teritorijā un būt tām atbildīgākām pret iedzīvotājiem, kā arī pret apkārtējo vidi.

Uzņēmums vēršas ar lūgumu pie Latvijas pašvaldībām, pievērst lielāku vērību gan mājas, gan klaiņojošajiem dzīvniekiem, lai tas neradītu draudus iedzīvotājiem un pašiem dzīvniekiem. Tāpat tiek lūgts pašvaldības informēt savus iedzīvotājus par sakārtotas un drošas vides nozīmīgumu, kā arī aicina rūpēties par tās uzraudzību, lai neradītu apgrūtinājumus iedzīvotājiem un netraucētu Latvijas Pastam kvalitatīvi un droši sniegt pasta pakalpojumus visā valsts teritorijā.

Bieži vien namu un ēku īpašnieki neesot uzstādījuši un noformējuši atbilstošas pastkastītes, bet neskatoties uz to, Latvijas Pasts nodrošinot sūtījuma piegādi. Tomēr kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanu bieži vien ietekmējot nesakārtota vide un drošības apstākļi. Pasta sūtījumu savlaicīgu piegādi ietekmējot ne tikai atbilstoši uzstādīta pastkastīte, bet arī tas, lai būtu nodrošināta atbilstoša piekļuve šai pastkastītei.

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu