Rīgā aiztur vīrieti, kurš, iespējams, vainojams pudeles brāļa nāvē

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Likumsargi pagājušās nedēļas beigās aizturējuši kādu vīrieti, kurš, iespējams, vainojams pudeles brāļa nāvē, pastāstīja policijā.

Pagājušajā ceturtdienā, 30.jūlijā Rīgas Kurzemes iecirkņa policisti saņēma informāciju no mediķiem, ka Iļģuciema mikrorajonā kādā dzīvoklī atrasts cilvēka līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Ierodoties norādītajā adresē, likumsargi noskaidroja, ka mediķus izsaucis pats dzīvokļa saimnieks. Likumsargiem radās aizdomas, ka dzīvokļa īpašnieks, iespējams, varētu būt saistīts ar vīrieša nāvi, jo abi kopā iepriekš bija lietojuši alkoholisko dzērienus, bet tad kādā brīdī abu starpā izcēlies konflikts.

Aizturētais 1961.gadā dzimušais vīrietis tika ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Pret aizturēto sākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei.

Par šādu noziegumu likumā paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu