Daugavpilī aplaupa juvelierveikalu; aizturēti trīs Lietuvas pilsoņi

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Daugavpils pilsētas centrā ceturtdien aplaupīts juvelierveikals; aizdomās par nozieguma izdarīšanu aizturēti un ievietoti īslaicīgas aizturēšanas vietā trīs Lietuvas pilsoņi, aģentūru BNS informēja Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

Laupīšana notika ap plkst.11, kad trīs nenoskaidrotas personas, pielietojot gāzes baloniņu un sadauzot ar cirvi juvelieru salona stikla vitrīnas, nolaupīja zelta un sudraba izstrādājumus.

Operatīvo pasākumu rezultātā, kas ilguši vairākas stundas, sadarbībā ar Pašvaldības policijas policiju, kā arī piesaistot Valsts robežsardzes Daugavpils pārvaldes kinologu, izdevies atrast un aizturēt trīs vīriešus, kuri tiek turēti aizdomās minētā nozieguma pastrādāšanā – 2000., 1990. un 1964.gadā dzimušus Lietuvas pilsoņus.

Divi vecākie vīrieši jau agrāk bija tiesāti, tostarp visvecākais no viņiem brīvības atņemšanas iestādēs pavadījuši krietni vairāk par 20 gadiem.

Policijas darbiniekiem izdevies atrast lielāku daļu nolaupīto dārglietu.

Aizturētās personas atzītas par aizdomās turamajiem noziedzīga nodarījuma izdarīšanā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz divpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu