Tirdzniecības parka «Alfa» stāvvietā zaglis izsit auto stiklu un apzog salonu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook.com/Helēna Fogele-Posta

Piesardzība nekad nav lieka - lai nekārdinātu zagļus, joprojām vajadzētu uzmanīties un automašīnas salonā neatstāt vērtīgas lietas, pat ja šķiet, ka «pa piecām minūtēm jau nekas nenotiks», atgādina kāda sociālā tīkla «Facebook» lietotāja, kura vakar kļuvusi par liecinieci tam, kā tirdzniecības parka «Alfa» stāvvietā notiek zādzība.

«Mīļie draugi! Atcerieties, pat ja ejat veikalā uz 5 minūtēm, neatstājiet mašīnās nekādas mantas redzamās vietās! Tikko biju lieciniece, kā viens kretīns T/C «Alfa» autostāvvietā, turpat netālu no ieejas, pat ne pavisam tumšā laikā, izsit mašīnai stiklu, lai ko nozagtu,» raksta Helēna Fogele-Posta.

«Kamēr gāju skatīties, ko signalizācija gaudo mazliet tālāk no manas tikko noliktās mašīnas, viņš jau rušinājās pa svešo auto. Īsi apsvēru savu iedomāto sapņu melno jostu, bet, protams, vienīgais, ko paspēju, - uztraukumā uzsaukt, ko viņš dara, un ātri nobildēt, jo viņš momentā aizlaidās! Un, kā par spīti, pilna stāvvieta ar mašīnām, bet neviena cilvēka tuvumā!»

Diemžēl zaglim izdevies nospert radio, bet zādzības lieciniece drebošām rokām paspējusi nobildēt vien veiklā garnadža muguru. Auto īpašnieki izsaukuši policiju, kuriem aculieciniece nodevusi uzņemto fotogrāfiju. «Ja nu kāds atpazīst šito varoni- tad pa d* viņam un lai nes mantas uz policiju!» viņa brīdina.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu