Jelgavas novadā likvidē marihuānas audzētavu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MARCEL VAN HOORN / ANP

Valsts policijas (VP) darbinieki Jelgavas novadā kādas privātmājas teritorijā likvidējuši marihuānas audzētavu, informēja VP pārstāve Ieva Sietniece.

Sankcionētas kratīšanas laikā vienā no privātmājām policijas darbinieki atsavinājuši 37 iepakojumus ar jau izžāvētu zaļganu augu valsts izcelsmes vielu un 27 stādus izžāvētā veidā. Savukārt no blakus privātmājas teritorijas ierīkotas marihuānas audzētavas policisti atsavināja 117 augu stādus.

Aizdomās par narkotisko vielu audzēšanu un glabāšanu aizturēts 1974.gadā dzimis vīrietis, kurš pats ir arī narkotisko vielu lietotājs, norādīja Sietniece.

Par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu