Policijas suns Nato atrod teju 1,7 kg amfetamīna

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Policijas suns Nato atrod ievērojamu daudzumu narkotiku; policisti kopā atsavina teju 1,670 kg amfetamīna.

Rīgas Zemgales iecirkņa policisti saņēma informāciju par personām, kuras, iespējams, nodarbojas ar narkotisko vielu tirdzniecību. Pārbaudot saņemto informāciju, likumsargi veica vairākas speciālās izmeklēšanas darbības un pagājušajā otrdienā, 22.septembrī Olainē aizturēja 1964. gadā dzimušu sievieti un 1976. gadā dzimušu vīrieti. Pārbaudot aizturētās personas un veicot kratīšanu dzīvesvietā, policisti atrada un atsavināja 538 gramus amfetamīna.

Tālākas izmeklēšanas gaitā likumsargi piesaistīja kinologu un policijas suni Nato, kurš policistus aizveda uz kādu vietu, kur aizturētie glabāja vēl 1,131 kg amfetamīna.

Abi aizturētie jau iepriekš bijuši sodīti par narkotisko vielu glabāšanu. Šobrīd ir uzsākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu realizēšanu lielā apmērā. Par šādu noziegumu aizturētajiem var draudēt sods - brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu