Rīgā aiztur ļaundari, kurš apzadzis meiteņu basketbola komandu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā likumsargi aizturējuši ļaundari, kurš apzadzis meiteņu basketbola komandu, zināja Valsts policijā.

Nedēļas sākumā Rīgas Latgales iecirkņa darbinieki saņēma informāciju, par to, ka Rīgā, Grebenščikova ielā notikusi zādzība. Laikā no plkst.18 līdz 22, kamēr sporta zālē notika basketbola spēle, tika uzlauztas ģērbtuves durvis un skapīši. Ļaundaris bija nozadzis basketbola komandas meiteņu personīgās mantas – naudas makus, dažādus dokumentus, mobilos tālruņus.

Likumsargi izmeklēšanas laikā noskaidroja iespējamo vainīgo personu, un vakar aizturēja 1990.gadā dzimušu vīrieti, pie kura pārbaudes laikā tika atrasta daļa no nozagtajām mantām. Policija turpina skaidrot pārējo nozagto mantu atrašanās vietu. Aizturētais jau agrāk bijis tiesāts par zādzībām un laupīšanām.

Piektdien tiesa vīrietim piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu.

Policija apstiprina, ka apzagta tika Latvijas Universitātes (LU) sieviešu basketbola komanda.

Pret vīrieti ir sākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta ar iekļūšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu