Aizkrauklē operatīvi aizturēti telefonkrāpnieki

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde informē, ka VP ZRP Aizkraukles iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki aizturējuši divus agrāk tiesātus vīriešus, kuri tiek turēti aizdomās par krāpšanas gadījumiem Aizkrauklē, TVNET informēja Valsts policijā

Vīriešiem tiesa piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.

Policija jau iepriekš informēja, ka Aizkrauklē septembrī reģistrēti septiņi gadījumi, kad zvanīts gados vecākiem cilvēkiem uz parastiem mājas telefoniem un mēģināts izkrāpt naudu. Vienā gadījumā sievietei tika izkrāpti 600 eiro un zelta gredzens 500 eiro vērtībā.

Krāpnieki stāstījuši, ka radinieki nokļuvuši nelaimē, lai nebūtu nepatikšanas, nepieciešama konkrēta naudas summa.

Krāpnieki tika aizturēti 30. septembrī, kad jau bija izkrāpuši vēl vienai gados vecākai sievietei 15 516 eiro. Veicot operatīvos pasākumus,

policisti aizturēja abus vīriešus un naudu atguva.

Abi vīrieši, kuri ir rīdzinieki, aizturēti un ievietoti īslaicīgās aizturēšanas vietā. Sakarā ar sāktajiem kriminālprocesiem policijas darbinieki pārbaudīs, vai noziedzīgās personas nav saistītas ar citiem līdzīgiem gadījumiem. Turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Policija atkārtoti atgādina iedzīvotājiem par drošības pasākumiem: ja tiek saņemti šāda veida zvani, nekavējoties zvanīt policijai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu