Preiļos atklāj 2009.gadā izdarītu slepkavību

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Realizējot operatīvo pasākumu kompleksu, septembrī Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes Preiļu iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas atklājušas 2009.gadā izdarītu slepkavību.

Kā informēja VP Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Dace Gutmane, veicot izmeklēšanu kriminālprocesā, kas sākts pēc Krimināllikuma 116.panta - par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu (slepkavību), tika noskaidrots, ka 2009.gada martā Preiļos dzīvoklī sadzīves strīda laikā 1984.gadā dzimis vīrietis noslepkavoja 1962.gadā dzimušu vīrieti.

Pēc slepkavības izdarīšanas ar nolūku slēpt nozieguma pēdas 1984.gadā dzimušais vīrietis līķi pārvietoja ārpus pilsētas un apraka meža masīvā.

1.oktobrī Daugavpils tiesa aizdomās turētajam vīrietim piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu.

Veicot plašus meklēšanas darbus meža masīvā, 7.oktobrī likumsargi atrada nogalinātā vīrieša mirstīgās atliekas.

Saistībā ar šo slepkavību policija pārbauda arī kādas 1963.gadā dzimušas sievietes lomu izdarītajā noziegumā. Izmeklēšana kriminālprocesā turpinās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu