Policija kopš 1954.gada nespēj apkarot «točku» Rīgā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Rīgā, divos dzīvokļos kādā Pērnavas ielas namā, jau kopš 1954.gada darbojas tā dēvētā točka, kuru policijai joprojām nav izdevies iznīdēt, Maskavas forštates iedzīvotāju forumā pastāstīja Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Latgales iecirkņa priekšnieks Vladimirs Stoļarovs.

Stoļarovs skaidroja, ka jau desmitiem gadu tur mainoties tirgotāji, viņiem šo gadu laikā noformēti vairāk nekā 200 protokoli, ierosināts kriminālprocess, ir daudz sodāmību, taču bizness turpinoties. «Nu ko darīt - uzspridzināt?» bezspēcību cīņā ar šo nelegālo apreibinošo vielu pārdošanas vietu raksturoja Stoļarovs.

«Ienākumi šiem cilvēkiem ir vairāk, nekā jūs domājat,» piebilda Stoļarovs.

Kā ziņots, lai novērtētu Maskavas forštates attīstību, kā arī iespējas un risinājumus drošas apkaimes radīšanai, šodien plkst.14 Latvijas Kultūras akadēmijā sācies Maskavas forštates iedzīvotāju forums, kurā tiek informēti par aktualitātēm apkaimē un aicināti izteikt savus priekšlikumus tās turpmākā attīstībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu