Latgalē vīrieti ierauj kombainā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latgalē kāds 35 gadus vecs vīrietis guvis smagas traumas, kad rotējošs mehānisms viņu aiz drēbēm ierāvis iekšā kombaina tvertnē, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Notikuma vietā klātesošie pārgriezuši cietušā drēbes, tomēr vīrieša atbrīvošanā piesaistīti arī glābēji. Cietušais ar smagām traumām nogādāts slimnīcā.

Vakar Latvijā mediķi snieguši palīdzību vēl citiem cilvēkiem, kuri guvuši darba traumas. Zemgalē 58 gadus vecs vīrietis, izkrītot no autopiekabes, lauzis atslēgas kaulu un guvis galvas traumu. Savukārt Rīgas reģionā 39 gadus vecs vīrietis remontdarbu laikā nokritis no privātmājas jumta. Cietušais ar ribu lūzumiem, galvas un kājas traumām nogādāts slimnīcā.

Zemgalē 57 gadus vecs vīrietis guvis rokas traumu, strādājot ar zāģi, bet Latgalē kāpņutelpā atrasts vīrietis, kurš apgalvojis, ka kāds viņu pagrūdis un tā rezultātā cietušais guvis ribu lūzumus un mugurkaula traumu.

Kopumā NMPD vakar saņēma 1167 izsaukumus, no kuriem 187 saistīti ar traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu