Policija par krāpšanu aizturējusi vīrieti un aicina atsaukties cietušos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policija aizturējusi vīrieti, kurš iedzīvotājiem solījis viņu īpašumā ierīkot ūdens spici, taču pēc tam, kad saņēmis naudu, nav pildījis solījumu. Policija aicina atsaukties cietušos.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirkņa policisti bija saņēmuši informāciju par kādu vīrieti, kurš iedzīvotājiem viņu īpašumā bija solījis ierīkot ūdens spici.

Vīrietis par plānoto darbu saņēmis naudu, taču nav izpildījis solīto.

Policijas rīcībā ir informācija, ka vīrietis šādā veidā apkrāpis vismaz sešas personas gan Jūrmalas, gan Saulkrastu iecirkņu apkalpojamajās teritorijās.

Izmeklēšanas laikā tika noskaidrota vīrieša personība un vakar, 20.janvārī, Jūrmalas iecirkņa policisti viņu aizturēja. Aizturētais ir kāds 1983. gadā dzimis vīrietis. Pret aizturēto šobrīd ir sākti kriminālprocesi par krāpšanu. Šādam noziegumam likumā paredzēta atbildība - brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem.

Foto: Valsts policija
Policijai ir pamatotas aizdomas, ka aizturētais vīrietis varētu būt iesaistīts vēl citos šāda veida krāpšanas gadījumos,

tādēļ aicina ikvienu aplūkot attēlā redzamo personu un ziņot, ja kāds ir cietis no šā vīrieša pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruni 67075111 vai 110.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu