Piketā pret imigrāciju uzbrukts Latvijas Radio žurnālistei

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien piketā «pret masu imigrāciju» pie Brīvības pieminekļa uzbrukts Latvijas Radio žurnālistei, aģentūrai LETA apliecina Latvijas Radio ziņu dienestā. Tiešraides laikā, kurā radio klausītājiem stāstīts par piketu, žurnāliste pagrūsta un viņai iesists pa vēderu. Traumas viņai neesot nodarītas.

Kā pastāstīja Latvijas Radio, tiešraides laikā un pēc tās žurnālistei veltīti arī mutiski, tostarp, rupji apvainojumi.

Ne žurnāliste, ne Latvijas Radio neplāno vērsties policijā, lai noskaidrotu uzbrucēju. Kā norāda Latvijas Radio ziņu dienesta pārstāvji, šāds lēmums pieņemts, respektējot žurnālistes viedokli un vēlmi.

Pasākuma rīkotājs, «STOP masu imigrācijai» virzītājs un biedrības «Antiglobālisti» vadītājs Andris Orols aģentūrai LETA sacīja, ka viņa rīcība nav informācijas par šādu incidentu.

Ja kas tāds ir noticis, tad tas ir nosodāmi, jo šāda rīcība pret žurnālistiem ir nepieņemama, uzsvera Orols.

Kā ziņots, šodien piketā «pret masu imigrāciju» pie Brīvības pieminekļa pulcējās ap 200 cilvēku, tostarp, rosinot atlaist Saeimu un izstāties no Eiropas Savienības.

Valsts policijas preses pārstāve Ilze Jurēvica informēja, ka policijā nav saņemtas sūdzības par piketa norisi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu